Images Not Displaying on Device Rotation

bmazy6337
bmazy6337 Community Member Posts: 25 ☆ Roadie ☆
Hello everyone,
I'm having an issue and was reaching out to see if anyone else has had this issue. I have not encountered it before and can't find a thread on it.
My SCORM page looks great!
Until you rotate it then some of the images disappear and looks like a broken link. You have to refresh the page for it to find them again.
Any suggestions?
Also, upgraded to the newest version of Lectora Desktop and using Windows 11 OS

Thanks,
Brandon

Comments

  • jholland
    jholland Rockstar Manager Posts: 71 eLearning ROCKSTAR Admin Team
    You mention rotating your course. Is this on a mobile device? if you are using Lectora's Responsive Course Design (RCD), then there are 5 total views that you can design for, Desktop, Tablet Landscape, Phone Landscape, Tablet Portrait, and Phone Portrait.

    The portrait views might not look good if your original Desktop design doesn't map nicely to a portrait view. Check the Portrait views in Edit mode and adjust them accordingly.

  • CarlJFink
    CarlJFink Community Member, Lectora® Accessibility Group (LAUG) Member, eLearning Brothers® Partner Posts: 21 ✶ Headliner ✶
    @jholland, note that in any version of Lectora I've used that had responsive design, you could make the course totally unusable by rotating the device from portrait to landscape, or vice versa.
  • jholland
    jholland Rockstar Manager Posts: 71 eLearning ROCKSTAR Admin Team
    Yes, with powerful authoring tools like Lectora, there are many publishing options and course settings that control how the course behaves on different devices in different orientations.

    I created a support ticket and reached out to @bmazy6337 so we can look at the published course and its source to see what is going on with this course.
  • bmazy6337
    bmazy6337 Community Member Posts: 25 ☆ Roadie ☆
    Thanks for the help!! I replied to your email!!
    I hope I can find a solution!
  • bmazy6337
    bmazy6337 Community Member Posts: 25 ☆ Roadie ☆
    Yea, I have all the different views set up correctly, all responsive, and works great! It's just the images that disappear if the video goes fullscreen or even if you change the browser size on the desktop. Thank you for ya'lls help!