Updated Google Fonts embed code no longer recognised

ewalsh-3688
ewalsh-3688 Community Member Posts: 20 ☆ Roadie ☆
Hi Everyone,

I've been using custom fonts in Lectora Online for a while now (using the HTML Extension inserted above my AU, set to type 'Meta Tags') using the below code:
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Cabin|Open+Sans|PT+Sans|Source+Sans+Pro|&display=swap" rel="stylesheet">

Today (18/08/2020) I wanted to add two additional fonts, and noticed that the Google Fonts site now shows an updated links code to use (addition of a 2, maybe a new API?):

<link href="https://fonts.googleapis.com/css2?family=Pangolin&family=Schoolbell&family=Cabin&family=Open+Sans&family=PT+Sans&family=Source+Sans+Pro&display=swap" rel="stylesheet">

Unfortunately it looks like the new code isn't working for me, and appears to no longer use a pipe-character separated list. Adding my new fonts to the older style of code is still working for me.

Has anyone else noticed this at all? Unsure whether to log a support call for this or not?

Comments

  • wheels
    wheels Community Member, Administrator, Moderator, Rockstar Manager Posts: 530 eLearning ROCKSTAR Admin Team
    Thanks for reporting this we'll write up a ticket and get this patched.
  • ewalsh-3688
    ewalsh-3688 Community Member Posts: 20 ☆ Roadie ☆
    Thanks Joe, looking forward to testing out the code in future update 😊
Sign In or Register to comment.

So You Wanna Be An eLearning ROCKSTAR?

We're all fans of eLearning here! Want to become an eLearning ROCKSTAR? Just click on one of the buttons below to start your rocking journey!