LMSinitialize errors when testing course

fefallc
fefallc Community Member Posts: 1
Our group is using SABA LMS out-of-house. I upoaded the course as a SCORM 1.2 package. It passed the conformance tests and the course loads in the player, but when I click the Next button and get to page 2, I get a host of pop-up alerts and then the course quits. What do these mean and what can I do to fix the course?



1. LMSInitialize Error: General Exception



2. LMSSetValue Error: cmi.core.lesson_location to [a001_introduction.html]General Exception



3. LMSCommit Error: General Exception (this alert pops up twice)



Below is the



Content Communication Log

January 19, 2011 10:16:20 AM EST

Command Received = LMSInitialize

Content Item: NIH Continuity of Operations Orientation



January 19, 2011 10:16:20 AM EST Response data (Data sent by Saba LMS to content) =

cmi.core.student_id = jstudent

cmi.core.student_name = Student, Joe

cmi.core.credit = credit

cmi.core.entry =

cmi.core.lesson_mode = normal

cmi.launch_data =

cmi.suspend_data =

cmi.core.lesson_location = a001_title.html

cmi.core.lesson_status = incomplete

cmi.core.score.raw =

cmi.core.score.min =

cmi.core.score.max =

cmi.core.total_time = 00:00:18

cmi.comments =

cmi.comments_from_lms =

cmi.student_data.mastery_score = 75

cmi.student_data.max_time_allowed =

cmi.student_data.time_limit_action = continue,no message

cmi.student_preference.audio = 0.0

cmi.student_preference.text = 0

cmi.student_preference.language = 0

cmi.student_preference.speed = 0.0







January 19, 2011 10:16:27 AM EST

Command Received = LMSCommit



Data sent by content to Saba LMS:

cmi.core.lesson_status = incomplete

cmi.core.lesson_location = a001_title.html

cmi.core.exit =

cmi.core.score.raw =

cmi.core.score.max =

cmi.core.score.min =

cmi.core.session_time = 00:00:06

cmi.suspend_data =

cmi.student_preference.audio = 0

cmi.student_preference.language = 0

cmi.student_preference.speed = 0

cmi.student_preference.text = 0

cmi.comments =



January 19, 2011 10:16:27 AM EST Response data =

error=0





January 19, 2011 10:16:28 AM EST

Command Received = LMSFinish



Data sent by content to Saba LMS at the time of exit:



January 19, 2011 10:16:28 AM EST Response data =

error=0

Comments

  • hcoles4003
    hcoles4003 Community Member Posts: 2 ☆ Roadie ☆
    Did you ever get a response to fix this? I am experiencing similar problems
  • carlfink
    carlfink Community Member Posts: 936 ♦ Idol ♦
    @hcoles4003, that question you responded to was from 10 years ago.

    What version of Lectora, what LMS, and what publishing settings do you use?